Poze Full service advertising agency

 • Finalizarea proiectului “Modernizarea si cresterea capacitatii de productie a S.C. FIRST ADVERTISING AGENCY INTERNATIONAL S.R.L.”

  Poza: Finalizarea proiectului “Modernizarea si cresterea capacitatii de productie a S.C. FIRST ADVERTISING AGENCY INTERNATIONAL S.R.L.”

 • Semnarea contractului de finantare pentru Modernizarea si cresterea capacitatii de productie a SC FIRST ADVERTISING AGENCY INTERNATIONAL SRL

  Poza: Semnarea contractului de finantare pentru Modernizarea si cresterea capacitatii de productie a SC FIRST ADVERTISING AGENCY INTERNATIONAL SRL

 • ADVERTISING SHOW incepe maine!

  Poza: ADVERTISING SHOW incepe maine!

 • Lansare Print Design Advertising

  Poza: Lansare Print Design Advertising

 • Participa GRATUIT la conferinta „Metode accesibile de promovare” organizata de PR2Advertising.ro

  Poza: Participa GRATUIT la conferinta „Metode accesibile de promovare” organizata de PR2Advertising.ro

 • Curs deschis de Advertising cu Bogdan Naumovici (Leo Burnett).13-14 noiembrie.

  Poza: Curs deschis de Advertising cu Bogdan Naumovici (Leo Burnett).13-14 noiembrie.

 • Curs deschis de Advertising Research cu Dan Petre (D&D Research). 10 noiembrie.

  Poza: Curs deschis de Advertising Research cu Dan Petre (D&D Research). 10 noiembrie.

 • Customer Service Conference

  Poza: Customer Service Conference

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul full service advertising agency.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la full service advertising agency. Pozele pe tema full service advertising agency cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul full service advertising agency, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la full service advertising agency, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la full service advertising agency.