Functional Organisation

Definitie Functional Organisation

Organizatie in care exista cate o diviziune separata responsabila pentru fiecare functie a afacerii: productie, finante, personal, marketing etc. Vezi Organizational Structure (structura organizationala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Functional Organisation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Functional Organisation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Functional Organisation. Definitiile termenilor despre Functional Organisation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Functional Organisation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Functional Organisation.