Functionar public

Definitie Functionar public

Conform art.147 Cod Penal, orice persoana care exercita permanent sau temporar, cu orice titlu, indiferent cum a fost investita, o insarcinare de orice natura, retribuita sau nu, in serviciul unei unitati dintre cele la care se refera art. 145 (vezi Public).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Functionar public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Functionar public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Functionar public. Definitiile termenilor despre Functionar public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Functionar public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Functionar public.