TANGO PASION la Sala Palatului

BUCURESTI - 3 august 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune si senzualitate. Asta defineşte tangoul, iar pentru pasionaţii genului, iată o veste bună. În toamna aceasta, la Sala Palatului avem ocazia sa ne reîntâlnim cu renumita companie de dans TANGO PASION din Argentina.

TANGO PASION la Sala Palatului

După succesul răsunător din anul 2002 în cadrul “Întâlnirilor JTI”, Fundaţia Art Production anunţă un nou spectacol extraordinar de tangou. Marti, 16 noiembrie, de la ora 19:00, sunteţi aşteptaţi la o seară plină de senzualitate oferită de cei mai buni dansatori din America de Sud. Capitala va fi gazda unui spectacol de excepţie, a unei demonstraţii de virtuozitate, forţă şi rafinament a celor mai prestigioşi dansatori argentinieni de tangou.
Va invitam intr-o lume in care barbaţii sunt ultra masculini si femeile sunt ultra feminine si totul numai cu ajutorul ritmurilor de tango, irezistibile si insinuante, sustinute de Sexteto Major sub directia unui virtuoz al bandoneonului Luis Stazo.
O montare fastuoasa, o coregrafie uluitoare, o capodopera a genului care a impresionat spectatori de pe trei continente ale lumii.
Un spectacol menit sa trezească cele mai intense emoţii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-art-production/tango-pasion-la-sala-palatului