Fundatia ARTMANIA


Descrierea companiei Fundatia ARTMANIA

Despre Festival
Dupa succesul din 2006, Festivalul ARTmania aduce in 2007, la Sibiu, o editie de rasunet, care onoreaza numele de Capitala Culturala Europeana atribuit orasului gazda a evenimentului.
Desfasurandu-se pe durata a 3 zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie, Festivalul ARTmania va propune intalnirea cu trupe care au scris istorie in muzica rock.
De asemenea, festivalul va oferi un program bogat, iar varietatea manifestarilor si atmosfera unica a Capitalei Culturale Europene vor defini concertele, expoziile, conferintele si lansarile de carte. Intre 15 - 17 iunie centrul istoric al Sibiului va fi o scena a experientelor care vor fermeca publicul participant.

ARTmania Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.

Despre ARTmania
Fundatia ARTmania este o organizatie non-guvernamentala orientata spre promovarea evenimentelor culturale si artistice in randul iubitorilor de frumos. Fundatia a organizat concertul de Craciun al Sopranei Tarja Turunen, 16 decembrie 2005, Sala Thalia, Sibiu (www.tarjaturunen.com), editia din 2006 a festivalului ARTmania precum si expozitia de arta fotografica si video finlandeza Self-Timer, 14.02 – 15.04.2007, Muzeul National de Arta Contemporana (www.artmania.ro ), bazata pe conceptul SELBSTAUSLÖSER de la Kunsthalle Fridericianum, Kassel.

Comunicate Fundatia ARTMANIA :

Vezi toate comunicatele companiei Fundatia ARTMANIA.