2000 de bolnavi incurabili vor fi îngrijiţi la HOSPICE Casa Speranţei Bucureşti

BUCURESTI - 9 aprilie 2013

Comunicat tip General in ONG, Sanatate, Social

Peste 4 milioane și jumătate de români sunt afectati de boli incurabile. Sunt oameni pentru care suferinţa şi, implicit, durerea au devenit stări naturale. Aceşti oameni trebuie ajutaţi!

HOSPICE Casa Speranței este locul în care pacientii în stadiu terminal își găsesc alinarea. Persoanele care suferă de boli grave sau incurabile, în stadii avansate, beneficiază aici, în mod gratuit şi la momentul oportun, de servicii specializate de îngrijiri paliative.

Hospice derulează, în această perioadă campania Valoarea unei clipe, prin care își propune să convingă 10.000 de români să se alăture acestui proiect trimițând un SMS la 8838, cu valoarea de 2 Euro.   Demarată în 18 martie, la Focus- PrimaTV, în cadrul rubricii Tema Săptămânii, campania prezintă poveștile unor oameni deosebiţi, care ştiu să ia durerea cu mâna și să aducă zâmbetul pe un chip trist, dar şi cazurile bolnavilor aflaţi la apusul vieţii, care merită din plin sprijinul nostru. Sunt câteva povești de viață care cu siguranță copleșesc și deopotrivă redefinesc valoarea unei clipe de viață.   S-au alăturat campaniei ca susținători: Maia Morgenstern , ES Martin Harris , Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, Dorian Boguță, Narcis Răducan, dar și multe alte personalități publice care au transmis poveștile hospice mai departe.   Campania este sprijinită și de PRIMA TV, Inga Media, TV City, CSR Media, Radio Romania Actualităti, Radio România Regional, Radio România Cultural, Radio România Muzical, RADOR, Radio România Antena Satelor, Radio 3 Net, Saatchi&Saatchi, 438 Studio, TVH 2.0, Ziarul Oval, Cocor Channel, Speranța TV și Revista Etiquette.   Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru construirea unui centru HOSPICE în Bucuresti care va îngriji gratuit pacienți copii și adulți cu boli incurabile. Noul centru din București care se contruiește deja în fața lacului Plumbuita din sectorul 2 și va îngriji 2,000 de pacienți noi din București în fiecare an, oferind îngrijire medicală specializată, asistență socială și asistență prsiho-emoțională și spirituală. (www.hospice.ro)   Dacă vreți să-i ajutați puteți face donații într-unul din conturile Hospice, sau puteți trimite un sms la 8838 cu valoarea de 2 euro*, număr valabil în retelele Vodafone, Orange și Cosmote.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-hospice/2000-de-bolnavi-incurabili-vor-fi-ingrijiti-la-hospice-casa-sperantei-bucuresti