Suport pentru femeile afectate de cancer la sân și limfedem - Proiect caritabil realizat de Donna Medical Center în colaborare cu HOSPICE

BUCURESTI - 21 iulie 2014

Comunicat tip General in Sanatate, Social, CSR

Începând cu 28 iulie 2014, femeile operate de cancer mamar vor putea participa GRATUIT la Grupul de Suport pentru Cancer Mamar și Limfedem, susținut de HOSPICE Casa Speranței și de Donna Medical Center , două organizații care se implică constant în susținerea comunității femeilor diagnosticate cu cancer la sân.

Cât de importantă este psiho-terapia în cazurile de cancer?

„În cazurile oncologice, este extrem de important ca pacientele să își păstreze echilibrul emoțional și să lupte pentru a își continua viața, nu numai pentru a supraviețui. De aceea, împreună cu HOSPICE Casa Speranței, am hotărât să construim un cadru intim, prin care femeile diagnosticate cu cancer mamar să beneficieze GRATUIT de suport și consiliere din partea unui psiholog și a altor specialiști, să poată comunica și să se ajute între ele” explică Dr. Elena Claudia Teodorescu, fondator Donna Medical Center, Centru de Excelență pentru Depistarea precoce a cancerului mamar.

 

Grupul de Suport pentru Cancer Mamar si Limfedem va fi condus de Simona  Ristea, psiholog la HOSPICE Casa Speranței: „În cadrul acestui grup, ne dorim să reducem stresul pe care boala îl crează asupra pacientelor, să îmbunătățim calitatea vieții acestora și să eliminăm fenomenul de izolare față de membrii familiei sau cei dragi. Am consiliat multe femei care se luptă cu cancerul mamar, iar acestea au plecat întotdeauna cu speranță, mai împăcate și mai încrezătoare în viața de după cancer.”

 

Doamnele care doresc să intre în grupul de suport, se pot înscrie telefonic la numărul 021/252.32.32 (recepția Donna Medical Center), până vineri, 25 iulie 2014. Locurile disponibile în cadrul grupului sunt limitate.

 

* Nu asigurăm locuri în grup pentru toate solicitările, însă vom încerca să găsim câte o soluție pentru fiecare în parte.

* Datele personale pe care le furnizați sunt confidențiale și nu vor fi folosite public sau în scopuri de marketing și vânzare.

 

Întâlnirile grupului vor avea loc seara, începând cu săptămâna 28 iulie- 1 august, la sediul Donna Medical Center, din Str. Traian, nr. 234, et. 1, sect. 2, București. Data exacta va fi comunicată persoanelor înscrise pentru participarea la grup.

 

Informații despre Donna Medical Center

 

   Donna Medical Center (www.donna-medicalcenter.ro) este o clinică specializată, dedicată sănătății femeilor. Domeniul de excelență al clinicii este detecția precoce a cancerului de sân și diagnosticul corect și rapid al afecțiunilor mamare.

  Misiunea centrului medical este evaluarea corectă a stării de sănătate a pacientelor și educarea femeilor asupra importantei prevenției și necesităţii controalelor de rutină.

 Donna Medical Center oferă următoarele servicii: explorări imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie), consultații de specialitate (ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie) și analize de laborator.