Anul acesta MOSUL E MEDIATOR!!!

BUCURESTI - 20 decembrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, HR

Fundatia pentru Schimbari Democratice organizeaza cursuri formare mediatori.
Beneficiezi de o reducere de 25% din suma initiala de 3660 RON, daca platesti cursul pana la 31/12/2011! Profita de ocazie si inscrie-te cat mai repede!
Cu DOAR 2745 RON participi la cursurile de formare ca MEDIATOR organizate de Fundatia pentru Schimbari Democratice, indiferent de perioada in care acestea se desfasoara!
Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2011, data platii!

Detalii pentru inscriere la 021 318 90 77, 0736 399 578 sau contact@fdc.org.ro

*Plata se face in contul RO12 BTRL 0440 1205 D490 57XX, deschis la Banca Transilvania SA, Sucursala Obor, pe numele Fundatia pentru Schimbari Democratice (se emite factura fiscala pe numele platitorului, conform extrasului de cont din banca)

ATENTIE! In cazul in care plata se face dintr-un cont al unei societati comerciale, va rugam sa precizati pe Ordinul de Plata numele persoanei pentru care se face plata, precum si CNP al acesteia

Cursul organizat de FDC este autorizat prin Hotararea 83/04.11.2007 si acopera un numar de 84 de ore EFECTIV de formare (6 ore pe zi, la care se adauga pauzele) si se finalizeaza cu examen organizat impreuna cu Consiliul de Mediere.

In urma absolvirii cursului puteti deveni mediator autorizat si deasemena veti primi o diploma recunoscuta atat de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Anul acesta MOSUL E MEDIATOR!!!

Cursul organizat de FDC este impartit in trei module. Cuprinsul modulelor si pretul acestora (pentru Bucuresti) sunt afisate in tabelul de mai jos:

Modul            Continut si nr de ore

Nr ore curs acumulate

cform Standardul mediatorului

M1

Analiza    conflictelor (18)

Alternative    de Rezolvarea Disputelor (9)

Cadru legal mediere (3)

30 ore
M2

Abilitati de comunicare (12)

Mediere –    introducere (6)

Etapele procesului de mediere (12)

30 ore
M3

Tehnici utilizate in mediere (12)

Etica in mediere (6)

Gestionarea documentelor si redactarea de acorduri (6)

24 ore

Despre Fundatia pentru Schimbari Democratice

FDC are experiență de 15 ani în domeniul rezolvării conflictelor și aplicării medierii. Echipa a dezvoltat proiecte pentru promovarea și aplicarea medierii, dobândind o vastă experiență atât la nivel național, cât și internațional. Formatorii sunt specialiști care vă pot spune „cum să faceți” si nu numai “ce să facețI”. Cursurile de formare inițială în mediere sunt autorizate atât de catre Consiliul de Mediere, cat și de catre Consiliul Național de Formare Profesionala a Adulților.
Absolvenții cursului de vor fi capabili să:
- facă o analiză a conflictului și să stabilească un plan de intervenție în conflict.
- să aplice tehnicile necesare în procesul de mediere.
- să controleze un proces de mediere.
Cursurile propuse de către FDC ajută la:
însușirea tehnicilor cu caracter interdisciplinar din domenii precum: comunicare, psihologie, sociologie.
crearea unei viziuni asupra conflictului și o cunoaștere a modului în care se identifică maniera de intervenție.
Un absolvent al Programului de Formare în Mediere va fi capabil:
- să analizeze conflicte, respectiv istoric şi natură, părţi, interese, relaţii, comunicare şi echilibrul de putere;
- să estimeze posibilitatea rezolvării acestuia;
- să comunice eficient şi să faciliteze dialogul constructiv;
- să identifice şi să aplice metode de construire a consensului corespunzătoare, inclusiv medierea;
- să devină membru al Reţelei de Mediatori din România şi să beneficieze de pe urma schimbului de experienţă între membrii reţelei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-pentru-schimbari-democratice/anul-acesta-mosul-e-mediator