Fundatia SCOALA DE AFACERI SI MESERII (SAM) TIMISOARA

Timisoara - 11 mai 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Fundatia Scoala de Afaceri si Meserii Timisoara anunta ca a demarat inscrierile pentru cursul deschis COMERTUL PRIN E-MAIL destinat IMM-urilor.

- COMERTUL PRIN E-MAIL se va desfasura in perioada 20.05 - 22.05.2004, la CASA TINERETULUI din TIMISOARA. Data limita de inscriere este 18.05.2004.
Contributia la acest curs este de 50 euro cu TVA inclus.

Cursul se adreseaza cu precadere persoanelor ce trimit mesaje comerciale, si in special: managerilor, personalul din departamentul de marketing, departamentul de vanzari, de proiecte, tuturor persoanelor din cadrul firmelor care sunt interesate de o prezenta onlineconsistenta si eficienta dornice sa dobandeasca noi cunostinte si abilitati.

Obiectivele training-ului sunt:
- intelegerea avantajelor comunicarii prin e-mail in raport cu alte mijloace moderne
- detalierea formelor pe care le imbraca comunicarea prin e-mail
- comunicarea comerciala prin e-mail; adaptarea la target si la nivelul tehnic al acestuia
- intelegerea constrangerilor si regulilor comunicarii comerciale prin e-mail;
- intelegerea diferentelor, avantajelor si dezavantajelor intre e-mail text si e-mail in format html
- tehnici pentru constructia e-mail-urilor; folosirea inteligenta a imaginilor; formatul si rezolutia imaginilor; programe pentru editarea imaginilor; modalitati de transmitere;
- conceperea e-mail-urilor html ca o invitatie spre site-ul firmei; modalitati de obtinere a adreselor de e-mail; clienti actuali si potentiali; obtinerea si pastrarea permisiunii de a transmite mesaje comerciale

Tuturor participantilor li se va asigura suportul de curs si pauzele de cafea.Participantilor din afara Timisoarei li se vor crea posibilitati de cazare si masa la preturi exceptionale!

INFORMATII SI INSCRIERI se pot obtine la sediul Fundatiei SAM de pe str. ARIES, nr. 19, et II, cam. 222 Timisoara, precm si la tel: 0256-293217 sau 0721-099119 , 0788268636

Despre Fundatia SAM

Fundatia SAM organizeaza cursuri de calificare/recalificare pentru cele mai variate categorii sociale din toata tara inca din anul 1992, formand in anul 2003 peste 1500 de persoane in cele mai diverse meserii. Fundatia SAM organizeaza urmatoarele cursuri: operatori calculatoare, contabilitate generala, coafura, frizerie, masaj, ospatari, bucatari, brutari, cofetari-patiseri, croitorie, limbi straine, s.a.

Persoana de contact:
NICU PETRUTONI
Marketing Manager
tel: 0256-29.32.17
fax: 0256-48.31.44
mobil: 0721-099119 ; 0788268636
npetrutoni@fsam.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-sam/fundatia-scoala-de-afaceri-si-meserii-sam-timisoara2