“Impreuna de ziua copilului !”

Iasi - 25 mai 2004

Comunicat tip General in Social

In perioada mai-iunie 2004 Fundatia Serviciilor Sociale Bethany-biroul zonal Iasi organizeaza in parteneriat cu Fundatia Secolul XXI Iasi - Centrul Casa Deschisa, Primaria Municipiului Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia de Asistenta Sociala Iasi, Agentia Nationala de Sprijinire a Initiativei Tinerilor Iasi, Directia de Sport a Judetului Iasi, Directia de Sanatate Publica Iasi, Facultatea de Educatie Fizica si Sport Iasi, Asociatia Doina Carpatilor si Casa de Cultura a Studentilor Iasi campania de strangere de fonduri
“Impreuna de ziua copilului !”.
Campania marcheaza doua evenimente internationale: “1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului” si “2004, Anul European al Educatiei prin Sport”.

“Impreuna de ziua copilului !”

Scopul acestei campanii de strangere de fonduri este de a sensibiliza si de a facilita implicarea elevilor din 8 licee din Iasi in sprijinirea copiilor cu situatii materiale precare.
Liceele implicate in campanie sunt: C. Negruzzi, M. Eminescu, Gh. Asachi, V. Alecsandri, E. Racovita, G. Ibraileanu, D. Cantemir, A.I. Cuza.

Campania de strangere de fonduri se desfasoara in doua etape:
 In perioada mai-iunie 2004, elevii de la liceele mentionate mai sus vor oferi donatii unui numar de 64 de copii si tineri ocrotiti in familii cu situatii materiale precare. 20 de voluntari ai Centrului de Voluntariat vor prezenta cele 64 de cazuri sociale in timpul programului scolar, dupa un orar stabilit de comun acord cu conducerile liceelor. Donatiile stranse de elevi in licee vor fi distribuite prin implicarea asistentilor sociali ai Fundatiei Bethany, a celor 20 de voluntari si a reprezentantilor elevilor.
 Sfarsitul campaniei de strangere de fonduri va fi marcat prin organizarea unui campionat de fotbal si a unui spectacol artistic cu caracter filantropic.
Campionatul de fotbal va avea loc in zilele de 28, 29, 30 mai 2004 in incinta Patinoarului artificial. La campionat vor participa echipele de fotbal ale celor 8 licee implicate in campania de strangere de fonduri.
Dupa festivitatea de premiere a sportivilor, toti copiii si tinerii prezenti vor fi invitati sa participe la spectacolul artistic de inchidere a campaniei de strangere de fonduri “Impreuna de ziua copilului !”. Spectacolul va avea loc tot in incinta Patinoarului artificial, duminica 30 mai ora 14, si va fi oferit de urmatoarele formatii: “Ansamblul Doina Carpatilor” (instructor Petre Susu), “Knock out”, “Out of Control”, D’Ark Angel (profesor Sanda Midvighi), Clubul sportiv reflex (instructor Radu Bujenita), Four O’Dance (coordonator Liliana Haman si Cristina Nour), Formatia de dans sportiv a Facultatii de Educatie Fizica si Sport Iasi.
Publicul spectator este invitat sa faca donatii in bani pe toata perioada de desfasurare a campionatului de fotbal si a spectacolului artistic. Donatiile vor fi colectate in urne mobile purtate de voluntarii Centrului de Voluntariat Iasi al Fundatiei Bethany. Donatiile primite vor fi utilizate in beneficiul aceluiasi grup tinta, cei 64 de copii si tineri ocrotiti in familii cu situatii materiale precare.

Pentru informatii suplimentare:
Aurelia Ciobanu, Tel/Fax 0232 278535; 279856; 229554; 0723 208676; E-mail: aurelia@bethis.dntis.ro

Despre Fundatia Serviciilor Sociale Bethany biroul zonal Iasi

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany în România este o organizaţie nonprofit bazată pe principii creştine, autorizată să desfăşoare activităţi în domeniul protecţiei copilului.

Misiunea Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi familiilor, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţă socială.

Pentru informatii suplimentare:
Aurelia Ciobanu, Tel/Fax 0232 278535; 279856; 229554; 0723 208676
aurelia@bethis.dntis.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-serviciilor-sociale-bethany-biroul-zonal-iasi/impreuna-de-ziua-copilului