CONFERINTA „BUCURIA DE A FI PROPRIUL TAU STAPAN”

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

CONFERINTA  „BUCURIA DE A FI PROPRIUL TAU STAPAN”

Joi, 25 februarie 2010, începand cu orele 13.00, în Sala mica a Senatului din incinta Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti va avea loc prima conferinta „Bucuria de a fi propriul tau stapan”.

În încercarea de a sprijini energiile pozitive din societatea romaneasca si de a încuraja initiativa în randul tinerei generatii, Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei a initiat un program adresat tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc sa-si deschida o afacere. Proiectul, intitulat «Bucuria de a fi propriul tau stapan», ajuns la editia a II-a, consta într-un concurs care finanteaza planul de afaceri cel mai fezabil si util societatii, propus de un tanar.

Prima conferinta «Bucuria de a fi propriul tau stapan» face parte din campania de informare si consiliere în randul tinerilor, demarata la începutul lunii februarie. Scopul acesteia este acela de a oferi tinerilor informatiile utile despre cum se pot lansa în afaceri sau ce trebuie sa faca pentru a obtine fondurile necesare.

Evenimentul va beneficia de prezenta unor specialisti în domeniul afacerilor, precum: Marius Ghenea, unul dintre cei mai importanti tineri antreprenori romani, presedintele unei importante companii, Edward Pastia, redactor sef ziarul Financiarul, prof.dr. Magdalena Iordache Platis, decan Facultatea de Administratie si Afaceri Universitatea Bucuresti si Adriana Luminita Iacob, director general Oficiul National al Registrului Comertului.

Iar pentru ca ideile de afaceri ale tinerilor sa nu ramana în acest stadiu, ei sunt invitati ca începand cu 1 martie, sa se înscrie în concursul “Bucuria de a fi propriul tau stapan”.

Programul si campania de informare sunt derulate de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, în parteneriat cu Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Senatul Studentesc din cadrul Academiei de Studii Economice si Liga Studentilor Romani în Strainatate.


Biroul de Presa si Relatii cu Publicul
Tel./Fax 031.425.58.83
0755.042.116

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera