Marius Ghenea la prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan”

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

Marius Ghenea la prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan”

Marius Ghenea, unul dintre cei mai importanti tineri antreprenori romani, va veni joi, 25 februarie, incepand cu ora 13.00, la Facultatea de Drept (in sala mica a Senatului) Universitatea Bucuresti, la prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan”.
Cum a ajuns de la statutul de student la Politehnica-Electrotehnica si Telecomunicatii, in 1990, la acela de milionar si presedinte al unei companii de succes in 2010? Cum au venit prima idee de afaceri, primii bani investiti, primul million?
Afla ce trebuie sa faci si TU pentru a avea succes in afaceri!

Invata de la specialisti cum trebuie sa concepi un plan de afaceri si ce etape trebuie sa parcurgi! Iar apoi, inscrie-te in concursul care finanteaza planul de afaceri cel mai fezabil si util societatii propus de un tanar, din cadrul proiectului “Bucuria de a fi propriul tau stapan”.

« Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune in sac! Proverb poate banal, dar asa a fost! Am fost norocos, dar am prins si momentele bune» spunea Marius Ghenea intr-un interviu acordat publicatiei Saptamana Financiara.

Tu ce mai astepti? Nu uita, joi, 25 februarie, ora 13.00, Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti.
FII PROPRIUL TAU STAPAN!
Un program derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Academia de Studii Economice, Senatul Studentesc din cadrul ASE si Liga Studentilor Romani in Strainatate.
Parteneri media : Antena 1, Antena 3, Radio ZU, Saptamana Financiara, Financiarul.

Mai multe detalii despre concurs, informatii despre ce trebuie sa cuprinda un plan de afaceri si prezentarea primului castigator al proiectului Bucuria de a fi propriul tau stapan, gasesti pe www.fudv.ro la sectiunea Proiecte pentru tineri.
Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera