Premii și diplome de Ziua Educației

BUCURESTI - 2 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie, va avea loc festivitatea de premiere și decernare a diplomelor pentru cei 14 copii, membri ai Clubului de Excelență care au obținut certificate de competență lingvistică Cambridge.

Premii și diplome de Ziua Educației

Luni, 5 octombrie 2009, începând cu ora 14.00, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va premia 14 copii, cu vârsta cuprinsă între 9 și 13 ani, membri ai Clubului de Excelență, care au luat punctaj maxim la testările organizate în vederea obținerii certificatului de competență lingvistică Cambridge.
Începând cu luna mai a acestui an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Consiliul Britanic, a fost acreditată ca centru de testare Cambridge. Aici, copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 15 ani sunt testați periodic de profesori atestați de Consiliul Britanic, în vederea obținerii certificatelor lingvistice, cu diferite grade de competență.
La festivitatea de decernare a certificatelor și premiilor, organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, vor fi prezenți și reprezentanți ai Consiliului Britanic, în persoana dnei Mihaela Georgescu – examination officer și a dnei Bianca Popa – Teacher Trainer, pentru a înmâna diplomele.
Pentru performanțele obținute, dar și pentru rezultatele deosebite cu care se pot mândri și în alte domenii de activitate, cei 14 copii vor primi din partea fundației diplome de excelență și premii constând în materiale educaționale.

Clubul de Excelență are ca scop identificarea, dezvoltarea şi promovarea copiilor şi a tinerilor talentaţi în diferite domenii de activitate. Printre partenerii care susțin activitatea clubului se numără: Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”, Euroticket Company, City Mall și Ana Catering.

Despre Fundatia Dan Voiculescu

www.fudv.ro
Biroul de Presă și Relații cu Publicul
0755.042.116