Poze Furnizor

 • Altetele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României și Principele Radu al României, înmânând în 8 februarie 2010 Doamnei Bibiana Stanciulov, Proprietarul companiei SONIMPEX SERV COM, primul titlu de Furnizor al Casei Regale a României

  Poza: Al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale pentru producătorul Magiunului de prune Topoloveni

 • Supermarket-ul, un furnizor de căldură – o abordarea responsabilă pentru viitor

  Poza: Supermarket-ul, un furnizor de căldură – o abordarea responsabilă pentru viitor

 • MENATWORK furnizor la 360 grade

  Poza: MENATWORK furnizor la 360 grade

 • MaxCAD devine furnizor de formare profesională

  Poza: MaxCAD devine furnizor de formare profesională

 • Cadouri de Craciun ALEXER.RO

  Poza: ALEXER.RO furnizor de Cadouri de Craciun

 • Trilulilu este cel mai nou furnizor CharityGift.ro

  Poza: Trilulilu este cel mai nou furnizor CharityGift.ro

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul furnizor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la furnizor. Pozele pe tema furnizor cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul furnizor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la furnizor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la furnizor.