futureal    

Comunicate de presa si evenimente pe tema futureal

 • futureal. Futureal investeste in Rusia

  futureal

  Bucuresti - 30 May 2012

  Comunicat de FUTUREAL DEVELOPMENT S.R.L.

  ... futureal investeste 10 milioane de euro equity in proiecte de property development din Rusia, in cadrul programului “futureal Partnership”, in valoare de 100 de milioane de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: imobiliare , futureal

  Vezi toate comunicatele de presa despre futureal

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul futureal.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la futureal. Informatiile despre futureal cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul futureal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la futureal, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.