Fuziune prin contopire

Definitie Fuziune prin contopire

Forma de comasare a persoanei juridice, constand in contopirea a doua sau mai multe subeicte colective de drept pentru a alcatui un nou subiect colectiv de drept.Are ca efect incetarea existentei persoanelor juridice contopite si constituirea unei persoane juridice noi.Opereaza o transmisiune universala intre subiectele de drept care isi inceteaza existenta si subiectul de drept nou format, in virtutea careia acesta din urma preia integral, de la cel dintai, bunurile, drepturile, obligatiile, inclusiv contractele deja incheiate la data reorganizarii, devenind astfel raspunzator pentru neexecutarea lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fuziune prin contopire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fuziune prin contopire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fuziune prin contopire. Definitiile termenilor despre Fuziune prin contopire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fuziune prin contopire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fuziune prin contopire.