galaxyimob    

Comunicate de presa si evenimente pe tema galaxyimob

 • galaxyimob. Franciza imobiliara: 5 motive pentru care e mai bine sa fii antreprenor decat angajat

  galaxyimob

  Bucuresti - 15 October 2014

  Comunicat de Galaxy Imob SRL

  Intr-o perioada in care locurile de munca bine platite sunt sublime, insa lipsesc cu desavarsire, perspectivele dezvoltarii unei afaceri proprii par mai atragatoare ca niciodata. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: afaceri la cheie , idei de afaceri , franciză imobiliară , galaxyimob , afaceri imobliare

  Vezi toate comunicatele de presa despre galaxyimob

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul galaxyimob.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la galaxyimob. Informatiile despre galaxyimob cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul galaxyimob, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la galaxyimob, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.