Galerie comerciala

Definitie Galerie comerciala

Ansamblu comercial situat in zone cu trafic comercial intens (in centrul oraselor, aeroporturi, gari), care regrupeaza puncte de vanzare de dimensiuni mici si care comercializeaza diferite genuri de produse (preponderent nealimentare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Galerie comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Galerie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Galerie comerciala. Definitiile termenilor despre Galerie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Galerie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Galerie comerciala.