Workshop Descoperă-ți Punctele Forte cu ajutorul Testului Clifton StrengthsFinder®

BUCURESTI - 22 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Farmaceutic

GALLUP Romania organizează în 29 februarie 2012 Workshop-ul Descoperă-ți Punctele Forte cu ajutorul Testului Clifton StrengthsFinder®.

Scopul principal al Workshop-ului este acela de a identifica direcții și căi de dezvoltare a Talentelor predominante ca suport pentru obținerea succesului personal și în carieră, cu adresabilitate atât la nivel individual cât și la nivel organizațional, ca instrument de dezvoltare personală a indivizilor sau a angajaților.

Aplicație practică pentru înțelegerea individualității unice în urma căreia veți descoperi răspunsuri la următoarele întrebări:

▪ Care vă sunt punctele forte?
▪ Cum le puteți pune în valoare?
▪ Care sunt ariile în care puteți să excelați?
▪ Care sunt parteneriatele complementare pe care le puteți construi?

Elementul esențial pentru obținerea succesului profesional și a fericirii îl constituie valorificarea punctelor forte, nu corectarea slăbiciunilor. Un volum care ar trebui citit de fiecare tânăr preocupat de ce face cu viața lui. O carte care ar trebui predată în fiecare liceu

Donald O. Clifton

Peste 10 milioane de persoane din întreaga lume au utilizat testul StrengthsFinder® pentru a-și descoperi cele mai pregnante talente și direcțiile de dezvoltare potențiale. Testul este tradus în peste 20 de limbi, inclusiv în limba română, cu utilizare în cadrul companiilor, unităților de învățământ, diferitelor altor comunități, dar și la nivel individual.

Clifton StrengthsFinder® respectă numeroase standarde internaţionale pentru psihometria aplicată în scopul testării dezvoltării (AERA / APA / NCME).  Cele peste 100 de studii predictive de valabilitate, care au stat la baza selectării perechilor de afirmații în cadrul testului, contribuie la consecvența, fiabilitatea și stabilitatea punctajelor în timp, iar interconexiunile dintre teme sunt stabile în diverse contexte culturale. Valabilitatea construcţiei este evaluată și pe baza evidenţelor de valabilitate convergente şi discriminante.

Mai multe detalii despre Workshop:

▪ www.gallup.ro / evenimente

▪ persoana de contact – Renate Nenciu (renate_nenciu@gallup.ro , 0729 655 179)

Vă așteptăm!

Despre Gallup Consulting

Pe piața din România, The Gallup Organization activează din 1993, oferind servicii de consultanță în management, de cercetare de marketing și cercetare socială.

The Gallup Organization a creat instrumente proprii, validate de-a lungul timpului, precum: Implicarea emoțională a clienților (CE11®) și a angajaților (Q12®, ICE®), Dezvoltare pe baza punctelor forte - Testul Clifton StrengthsFinder (SF34®), Interviuri de selecție Interviuri de selecție și de identificare a potențialului în diverse arii ocupaționale, Wellbeing.

Cărți publicate în Romania
▪ Manager contra curentului
▪ Cele 12 elemente ale Managementului Performant
▪ Descoperă-ți Punctele Forte cu testul Clifton StrengthsFinder
▪ Descoperă-ți Punctele Forte în domeniul vânzărilor
▪ Cât de plină ți-e găleata?
▪ Calea Gallup – Economia Emoțională
▪ Prieteni esențiali
▪ Forța brand-ului
▪ Cât de mult contează sondajele de opinie?

Pentru mai multe informații vizitați www.gallup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gallup-consulting/workshop-descoper-i-punctele-forte-cu-ajutorul-testului-clifton-strengthsfinderr