Leonardo DiCaprio este noul Ambasador de imagine TAG Heuer

BUCURESTI - 3 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Binecunoscutul brand elvetian de ceasuri TAG Heuer este mandru sa il anunte pe actorul si militantul pentru mediul inconjurator Leonardo DiCaprio, ca cel mai nou ambasador de imagine al sau, incepand cu anul acesta.

. “Timpul inseamna sanse. Ce alegem sa facem cu timpul pe care il avem depinde in totalitate de noi, dar din fericire, noi facem alegerile potrivite, alegeri responsabile care ne conduc spre un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare”- Leonardo DiCaprio
Intelegerea semnata pe 3 ani este unica atat pentru TAG Heuer si DiCaprio, cu drepturile de autor generate din aceasta intelegere precum si un angajament de mai multe milioane de dolari din partea domnului DiCaprio, care va suporta cele mai multe initiative ce privesc mediul inconjurator. Leonardo DiCaprio si TAG Heuer si-au unit fortele pentru a ajuta actiunile caritabile destinate mediului inconjurator.
“TAG Heuer este un brand puternic care isi dovedeste implicarea in lucruri bune” a declarat DiCaprio. “Este o zi mare cand o companie binecunoscuta cum este TAG Heuer studiaza si alte metode prin care se pot face afaceri- vanzand produse si dand inapoi in acelasi timp. Sunt extrem de emotionat sa incep acest parteneriat nou, si astept cu nerabdare sa am o relatie lunga cu TAG Heuer.”
Vointa puternica a lui DiCaprio de a-si forta limitele a facut din acesta unul dintre cei mai bine cotati actori de la Hollywood. Aceasta este acea calitate care aprinde pasiunea sa pentru mediul inconjurator. Un militant ecologist extrem de implicat, DiCaprio, are un trecut lung in ceea ce priveste actiunile filantropice dedicate mediului. Ia cuvantul in mod regulat la mitingurile ecologice si este un membru important in Natural Resources Defence Council. Este co-autor, co-producator si narator al documentarului “The 11th Hour” bine primit de catre critici si public in 2007, despre lume si eco sistem.
Implicarea lui DiCaprio in mediu si in sustinerea copiilor aflati in dificultate vor fi punctele principale in parteneriatul sau cu TAG Heuer in urmatorii trei ani. “TAG si cu mine vom face donatii celor mai influente si mai active organizatii ecologice din intreaga lume,” a declarat DiCaprio. “In fiecare zi, aceste organizatii realizeaza lucruri importante pentru a asigura resursele planetei destinate generatiilor urmatoare. Din fericire cu ajutorul donatiilor noastre ii vom ajuta sa se extinda si sa-si mareasca aria de cercetare si conservare.”
“Leonardo DiCaprio este mult mai mult decat un actor. Este un barbat care isi doreste sa schimbe planeta si sa imbunatateasca conditiile copiilor cu dizabilitati. El a contribuit prin talentul sau si prin averea sa la construirea unei lumi mai bune.”- Jean Christophe Babin, CEO si Presedinte TAG Heuer.
Nominalizat de 3 ori la premiul Oscar, castigator al unui Golden Globe pentru cel mai bun actor in filmul Aviatorul, castigatorul Ursului de Argint de la Berlin pentru cel mai bun actor cu rolul din Romeo si Julieta, si nominalizat in 2009 la Golden Globe pentru cel mai bun actor in rolul principal pentru cel mai recent film al sau “Revolutionary Road”, Leonardo DiCaprio a fost aclamat mai mult decat majoritatea actorilor generatiei sale. A primit statutul de simbol prin rolul lui Jack Dawson in Titanic, unul dintre cele mai bune filme de box-office din istorie. Datorita acestui film cariera lui DiCaprio a devenit una fulminanta si a reusit sa realizeze blockbuster si in urmatoarele filme.

Acestea sunt insusirile ce il fac pe DiCaprio ambasodorul perfect pentru TAG Heuer. La fel ca si TAG Heuer, lui DiCaprio ii place sa isi asume riscuri. La fel ca si brandul, DiCaprio are ingeniozitatea de a alege formula castigatoare si de o schimba in si mai bine.
TAG Heuer este mandru sa il anunte pe Leonardo DiCaprio ca ambasodor al sau pentru ca ei impartasesc aceleasi valori si reusesc intotdeauna sa isi depaseasca asteptarile. TAG Heuer s-a intrecut pe sine insusi si pe competitorii sai prin fiecare piesa pe care a creat-o; Leonardo DiCaprio s-a dovedit a fi un actor talentat si care reuseste sa-si imbunatateasca de fiecare data jocul actoricesc si in acelasi timp un militant ecologist extrem de devotat cauzei in care este activ implicat. De aceea TAG Heuer este incantat sa isi uneasca fortele cu cel mai nou ambasador, Leonardo DiCaprio.

Despre Galt orologerie elvetiana

Impulse Romania este in topul companiilor care comercializeaza ceasuri elvetiene in Romania. Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
www.ceasuri.ro; info@ceasuri.ro