Galvanic Skin Response

Definitie Galvanic Skin Response

Tehnica de testare psihologica in care conductivitatea electrica a pielii e masurata pentru a verifica nivelul de constientizare al unei reclame. Vezi Galvanometer (galvanometru).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Galvanic Skin Response? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Galvanic Skin Response.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Galvanic Skin Response. Definitiile termenilor despre Galvanic Skin Response cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Galvanic Skin Response, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Galvanic Skin Response.