Galvanometer

Definitie Galvanometer

Instrument stiintific folosit in cercetarea de marketing pentru a masura reactia unui subiect in studiul unei recleme instrumentul masoara transpiratia din timpul vizionarii unei reclame. Vezi Galvanic Skin Response.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Galvanometer? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Galvanometer.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Galvanometer. Definitiile termenilor despre Galvanometer cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Galvanometer, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Galvanometer.