Gama de operatii

Definitie Gama de operatii

Totalitate a operatiilor tehnologice si a punctelor de control stabilite la elaborarea tehnologiei necesare fabricarii unui produs simplu, a unei piese sau la asamblarea subansamblelor, ansamblelor si asamblarea generala la produsele complexe.Calitatea gamei de operatiidepinde atat de organizarea activitatii de concepere a tehnologiei, cat si de pregatirea, experienta si nivelul de documentare a inginerului tehnolog.Ordonarea tuturor gamelor de operatii elaborate pentru executarea unui produs complex se realizeaza folosind lanturile tehnologice prin intocmirea schemei-nomenclator a gamelor de operatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gama de operatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gama de operatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gama de operatii. Definitiile termenilor despre Gama de operatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gama de operatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gama de operatii.