gandesti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema gandesti

 • gandesti. concurs online cu premii Gandeste Pozitiv

  gandesti

  Bucuresti - 7 February 2014

  Comunicat de Wings Management

  Adaptarea la diversele schimbari sau obstacole cu care ne confruntam e o tema abordata frecvent, iar Spencer Johnson (psiholog si medic) o face intr-o maniera foarte sugestiva si hazlie in cartea sa « Cine mi-a luat Cascavalul? » Campania www.psiho ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: psihoterapie , gandire pozitiva

 • gandesti

  Ploiesti, Prahova - 20 August 2009

  Comunicat de AIESEC Ploiesti

      comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre gandesti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul gandesti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la gandesti. Informatiile despre gandesti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gandesti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la gandesti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.