garanti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema garanti

 • garanti. Produsele de pe Okazii.ro pot fi cumparate si in rate fara dobanda

  garanti

  Bucuresti - 23 July 2014

  Comunicat de BITFACTOR S.R.L.

  ... garanti Bank au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Okazii.ro au posibilitatea să folosească un nou sistem de plată mai flexibil, disponibil pentru zeci de mii de produse de pe site. Posesorii cardului de credit Bonus ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: okazii.ro , garanti bank românia , 120000 de produse

  Vezi toate comunicatele de presa despre garanti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul garanti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la garanti. Informatiile despre garanti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul garanti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la garanti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.