Garantie

Definitie Garantie

Ansamblu de mijloace juridice de garantare a obligatiilor prin afectarea unui bun al debitorului sau chiar al altei persoane in scopul asigurarii executarii obligatiei asumate. Garantia da dreptul creditorului ca in caz de neexecutare a obligatiei de catre debitor sa ceara scoaterea la licitatie a bunurilor sau hartiilor de valoare, astfel incat din sumele incasate sa se achite obligatia fata de creditor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Garantie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Garantie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Garantie. Definitiile termenilor despre Garantie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Garantie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Garantie.