GASEX lanseaza in Romania senzorii de debit Schmidt Feintechnik

Sibiu - 5 iulie 2005

Comunicat tip General in Industrie

GASEX S.R.L. comercializeaza incepand cu luna mai 2005 produsele firmei germane Schmidt Feintechnik. Domeniul de colaborarea cu firma Schmidt Feintechnik il reprezinta senzorii pentru masurarea vitezei aerului. Monitorizarea proceselor de productie este un prim pas in identificarea masurilor de optimizare.

GASEX lanseaza in Romania senzorii de debit Schmidt Feintechnik

Un important segment al ofertei Schmidt, il reprezinta senzorii pentru masurarea consumului de aer comprimat in cadrul proceselor de productie. Domeniile de aplicabilitate a acestor senzori sunt masurarea, monitorizarea si controlul fluxului de aer si gaze. Utilizatorul principal al acestor senzori este industria constructoare de masini.

Monitorizarea diferitelor sisteme pentru eficientizarea acestora este un domeniu tot mai prezent in realitatea romaneasca. Prin intermediul senzorului SS 20.60 s-a reusit comprimarea intregii experiente in domeniul masurarii vitezei aerului, oferind posiblitatea determinarii debitului in timp real si a consumului in cadrul sistemelor de aer comprimat si azot.

Astfel, monitorizarea consumului de aer comprimat ofera posibilitatea sporirii transparentei costurilor de exploatare a sistemelor de aer comprimat – un prim pas in procesul de optimizare a acestora.

Pe langa senzorul sus mentionat, firma Schmidt produce si senzori care sunt utilizati in diverse aplicatii, cum ar fi, detectarea celor mai mici curenti in cadrul incaperilor sterile, in domeniul tehnicii protectiei mediului si a ventilarii spatiilor, controlului si reglarii diferitelor procese (ex. arderea la cuptoare).

Prin precizia, caracterul inovator si adaptabilitatea senzorilor, firma Schmidt Feintechnik ofera posibilitatea sporirii eficientei societatilor industriale prin masurarea si controlul parametrilor importanti pentru buna functionare a proceselor tehnologice.

Despre GASEX SRL

GASEX SRL a fost infiintata in luna august 2003, capitalul majoritar apartinand firmei Industrie Technik Service Nord KG din Bremen, Germania. Domeniul de activitate al firmei noastre il reprezinta optimizarea sistemelor de aer comprimat. Scopul acestei investitii directe in Romania este dorinta de-a urma clientii si de-a le oferi acelasi sistem inovator de servicii GASEX oriunde s-ar afla. Pe langa investitia din Romania, grupul GASEX s-a extins si in Austria, unde serviciile GASEX sunt prezente prin intermediul unui contract de franciza cu firma PACT Technologies Consulting & Trading GmbH.
Horia Todoran
Director executiv

GASEX S.R.L.
Str. Iezer Bl. 13, Ap. 13