Gatefold

Definitie Gatefold

O macheta de presa care se impatureste. Acorda unui advertiser cel putin 2 pagini succesive din acelasi spatiu publicitar. De obieci este atasta la coperta a II-a. Poate fi, de asemenea, un leaf impaturit care se desface intr-un print.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gatefold? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gatefold.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gatefold. Definitiile termenilor despre Gatefold cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gatefold, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gatefold.