Gazeta de Sud

Gazeta de Sud


Descrierea companiei Gazeta de Sud

GAZETA de SUD este lider de audienţă şi tiraj pe piaţa ziarelor regionale din România. Ziarul se distribuie în cele cinci judeţe ale Olteniei: Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea. Peste 30.000 de olteni cumpără zilnic GAZETA de SUD şi mai mult de 120.000 de persoane citesc fiecare ediţie a cotidianului, conform ultimelor date BRAT şi SNA. Totodată, GAZETA de SUD este mediul preferat de clienţii de mică publicitate din Oltenia, cu peste 50.000 de anunţuri publicate lunar în ziar. Analişti politici ca Octavian Paler, Ion Cristoiu, Stelian Tănase şi Alin Teodorescu scriu săptămânal în GAZETA de SUD.

În anul 2004, Freedom House a desemnat GAZETA de SUD drept cel mai obiectiv cotidian regional din România. În martie 2006, GAZETA de SUD a fost nominalizată la Premiile Clubului Român de Presă, categoria Premiul Dumitru Tinu, acordat unei societăţi locale de presă pentru rezultate deosebite în cursul anului 2005.

GAZETA de SUD face parte din trustul de presă Media Sud, care are peste 500 de angajaţi şi include Radio Sud, Gazeta de Olt, Gazeta de Vâlcea, Agenţia de presă Click News şi Tipografia de Sud.

Comunicate Gazeta de Sud :

Vezi toate comunicatele companiei Gazeta de Sud.