Formatiei romanesti GRIMUS i-a fost inmanat la Londra trofeul de bronz 'The Best New Romanian Band 2007'

BUCURESTI - 8 decembrie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Formatia GRIMUS a fost prezenta la Finala Mondiala GBOB 2007 care a avut loc la Londra. Dupa un zbor placut asigurat de compania WIZZ AIR, sponsor oficial GBOB Romania, baietii au fost cazati timp de trei zile la Hotelul Royal National, unul din cele mai mari din lume, cu peste 1600 de camere si au vizitat printre altele British Museum prin intermediul programului alcatuit de GBOB International.
Ei au cantat pe data de 5.dec. la 'Underworld' unde au facut o impresie deosebit de buna.
La Londra le-a fost inmanat oficial trofeul de bronz 'The best new band Romania 2007' si au fost invitati sa cante in diverse tari in 2008.

Directorul National pentru Franta si Romania, Cristin Tomeci, le-a facilitat o intalnire cu presedintele juriului Glen Matlock (Sex Pistols) care i-a felicitat si a solicitat CD-ul grupului. Din pacate acest CD nu este inca finalizat, urmand sa-i fie inmanat ulterior legendei vii care este Glen Matlock..
Din pacate, trupa GRIMUS nu a castigat trofeul si marele premiu de 100.000 de dolari si un turneu mondial pus in joc, acest revenind formatiei BOYS IN A BAND din Insulele Feroe.
Puteti viziona pe site-ul www.myspace.com/gbobromania o filmare de amator a unui fan GRIMUS prezent la Londra. Finala a fost filmata de 5 camere profesionale ale televiziunilor engleze, urmand ca un DVD sa le fie inmanat, si pe care sper sa vi-l putem prezenta in curand.
Astazi cei de la GRIMUS au revenit in tara cu o cursa a aceleiasi companii Wizz Air.
Felicitari formatiei GRIMUS pentru modul exemplar in care a reprezentat Romania pentru prima oara la acest important concurs mondial.
De la 1 ianuarie incep inscrierile pentru editia GBOB Challenge 2008.
Cine va urma formatiei GRIMUS care a pus prima caramida la recunoasterea muzicii live romanesti?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gbob-international-ltd-/formatiei-romanesti-grimus-i-a-fost-inmanat-la-londra-trofeul-de-bronz-the-best-new-romanian-band-2007