geac    

Comunicate de presa si evenimente pe tema geac

 • geac. Visele batranilor

  geac

  Bucuresti - 3 November 2014

  Comunicat de ASOCIATIA - GRUPUL DE EDUCATIE SI ACTIUNE PENTRU CETATENIE

  ... geac ) a lansat “ Visele batranilor ”, un proiect-remediu al... varstei inaintate, un conector comunitar intergenerational, care ofera oamenilor o alta sansa de a fi solidari, de a fi mai buni, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: voluntariat , fdsc , geac , visele batranilor , inovare civica , cetatenie activa

  Vezi toate comunicatele de presa despre geac

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul geac.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la geac. Informatiile despre geac cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul geac, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la geac, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.