Revistele CHIP, la un click distanţă prin ePayment

BUCURESTI - 10 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Chip.ro, una dintre cele mai vizitate pagini de Internet dedicate lumii IT&C din România, acceptă acum şi plata online prin GECAD ePayment pentru abonarea la revistele CHIP Computer & Communications, CHIP Special, PC-Practic, CHIP FOTO-VIDEO Digital, la care se va adăuga în curând şi revista Level, dedicată pasionaţilor de jocuri pe calculator. Doritorii îşi pot cumpăra, de asemenea, doar anumite numere din reviste, în cazul în care au ratat apariţia lor, sau pot opta pentru una dintre ofertele speciale prezentate pe site.

Pe lângă ştiri din domeniu, teste software şi de componente hardware, sfaturi practice şi comentarii referitoare la evoluţiile de pe piaţa de profil, o secţiune de download şi forum de discuţii, site-ul Chip aduce astfel încă un beneficiu cititorilor săi.

“Dorim să răspundem cât mai repede cerinţelor clienţilor noştri, motiv pentru care am hotărât să le oferim şi facilitatea de plată online cu cardul. Cred că dezvoltarea comerţului electronic în România este foarte importantă şi trebuie susţinută”, declară Lucian Bitai, redactorul şef al Chip.ro.

Chip.ro vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată ale GECAD ePayment. În acest mod, Chip.ro asigură clienţilor săi un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată online. Următoarele carduri de credit sau de debit sunt acceptate la plată: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard şi Maestro.

Despre GECAD ePayment

Despre Chip.ro
www.chip.ro este una dintre cele mai vizitate pagini de internet dedicate lumii IT&C din România, care oferă vizitatorilor săi ştiri proaspete din domeniu, scurte teste de componente, sfaturi practice şi comentarii ale evoluţiilor de pe piaţa de profil. Una dintre cele mai vizitate secţiuni este cea de download. Un alt element de atracţie al paginii îl constituie Forum-ul. Acesta are peste 30.000 de membri înregistraţi şi oferă posibilitatea ca aceştia să dezbată probleme legate de calculatoare şi comunicaţii sau de interes general în timp real.

Despre GECAD ePayment
GECAD ePayment este integrator de soluţii pentru comerţ electronic, lider pe piaţa românească de sisteme de plăţi online.

ePayment este o soluţie pentru magazine virtuale având ca scop principal realizarea unui sistem simplu şi sigur de plăţi pe Internet atât pentru comercianţi cât şi pentru cumpărători.

ePayment procesează comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplăţi (SMS şi DTMF) şi BRD-Mobilis, fiind singura soluţie completă pentru e-commerce de pe piaţa românească.

GECAD ePayment este certificată 3DSecure şi VeriSign şi auditată PCI DSS.
Membră a grupului GECAD.

Contacte:

Chip.ro - Vogel Burda Communications SRL
Tel/ Fax: 0268-415158, 0268-418728, 0368-415003, 0368-415004

GECAD ePayment
Tel.: +40 (0)21.303.20.66 Fax: +40 (0)21.303.20.67

info@epayment.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gecad-epayment/revistele-chip-la-un-click-distanta-prin-epayment