General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid

Definitie General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid

Analiza de portofoliu si grila de planning realizata de General Electric utilizeaza o matrice bidimensionala bata pe atractivitatea industriei si pe puterea afacerii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid. Definitiile termenilor despre General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la General Electric Strategic Business Portfolio Planning Grid.