Noutati la BABY EXPO, Editia 34 de Primavara !

BUCURESTI - 15 martie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

BABY EXPO , Editia 34 de Primavara isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti . BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania produse si servicii dedicate bebelusilor, copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici.

Noutati la BABY EXPO, Editia 34 de Primavara !

Printre noutatile prezentate de companii la aceasta editie :

- Robotul Babycook Duo - o adevarata minune a tehnicii menita sa faca uitate craticioarele si oalele de fiert ale bunicii sau greoii roboti clasici de bucatarie.

- Trunkisaurus Rex - valiza, care poate fi calarita, tractata sau purtata pe umar de catre copii

- Biberoane sterile de unica folosinta Vital Baby - trebuie sa existe in poseta fiecarei mamici !

- NUNA-PEPP caruciorul troller - pliere super compacta, deschidere cu o singura mana

- Scaunul Baby Boost de la Beaba - orice scaun de bucatarie poate fi transformat in scaunelul de masa al bebelusului

- Biberonul Anticoloci cu senzor de temperatura - imita cel mai fidel hranirea naturala

- Carucioarele "cameleon" Mystroll - permit variatia culorii in raport cu lumina la care este expus caruciorul

- TRIFIX cel sigur mai scaun auto din grupa 1 cu mecanism SI-Pad - facut din materiale care absorb energia impactului

- Patut pliant SleepEasy - ideal pentru calatorii, stilat si confortabil pentru acasa

- Suport dormit cu lumina de veghe, melodii si telecomanda Molto - mentine bebelusul culcat pe o parte, o pozitie care ii permite sa respire mai usor

- Graco-Disney - noua gama de carucioare, scaune auto, balansoare

- Leagan Sunnyside 2 Directions - bebelusii se vor putea legana si juca in toate modurile si directiile

-  SIESTA de la Peg Perego - un sezlong confortabil si un scaun de masa multifunctional, ultracompact

- Perna inclinata pentru alaptat GIA - creste odata cu bebelusul si are un numar nelimitat de poziti

- Carusel muzical "Insula Viselor Linistite" Tiny Love - cu telecomanda si lumina de veghe

- Bolul incredibil Vital Baby - cu cea mai mare putere de fixare. Se ataseaza la orice scaun de bebelus facand din luatul mesei o activitate mai putin stresanta

- Prosoape haioase tip halat Zoocchini - acasa, la piscina sau pe plaja copilul tau le va adora

- Premergator Moto Race - se transforma in saritor si are muzica interactiva

- Cana Trainer pe 3 nivele - premiata la expozitiile internationale, ajuta bebelusul sa invete sa tina si sa foloseasca canuta in toate cele 3 stadii de invatare

- Colectia de Primavara-Vara 2012 a brand-ului spaniol de incaltaminte premium pentru copii Clarys

- Suport respiratie cu telecomanda Molto - mentine bebelusul centrat dormind pe spate. Include sistem de memorarea a ultimei pozitii a capului pentru a ajuta parintii sa ii schimbe pozitia de cate ori il culca

- OMRON MicroAIR - cel mai mic nebulizator din lume, care poate fi folosit la copii in timpul somnului

- Hainute botez - eleganta, stil si rafinament englezesc pentru cea mai importanta zi din viata bebelusului

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 22 Martie pana Duminica, 25 Martie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

La BABY EXPO, Editia 34 de Primavara participa peste 150 de companii care prezinta o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici si viitoarelor mamici : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide .

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/babyexporomania

Despre General Expo

Daniela Azarmaneche
General Expo