Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni !

BUCURESTI - 16 septembrie 2009

Comunicat tip General in Sport

BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 24-25-26-27 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul in concurs !

Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor cei mici vor avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul !

Inscrierile se fac pe site-ul www.babyexpo.ro

Toti cei 100 de Pitici participanti sunt premiati de Ursuletul Nestle.

La incheierea concursului cei mici impreuna cu parintii lor sunt invitati La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor din cadrul Salonului BABY EXPO.
Aici Nestle ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase !

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Va asteptam la BABY EXPO, de Joi, 24 Septembrie pana Duminica, 27 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Organizator - General Expo
Daniela Azarmaneche