Outsourcing-ul IT, o soluţie economică pentru condiţii de criză

BUCURESTI - 6 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS Systems oferă pachetele de servicii de OUTSOURCING IT din gama BUSINESS 4S ce sunt asigurate pentru loturi mari de echipamente IT&C uzuale: servere entry-level, staţii de lucru, notebook-uri, periferice, echipamente de reţea, telefonie, UPS-uri. Pachetele de servicii BUSINESS 4S oferite de GENESYS Systems se adresează companiilor medii, care deţin o infrastructură IT&C importantă însă nu dispun de personalul tehnic necesar soluţionării rapide a problemelor apărute, efectuării mentenanţei periodice şi relaţiei cu producătorii de echipamente.

Outsourcing-ul IT, o soluţie economică pentru condiţii de criză

Serviciile BUSINESS 4S oferite de GENESYS Systems oferă soluţii economice, companiilor care se confruntă cu probleme ca: lipsa personalului calificat, costuri de suport și service care depășesc bugetul alocat, pierderi datorate nefuncționării echipamentelor, inexistența unui punct unic de contact între furnizorii de echipamente și servicii IT, lipsa monitorizării și mentenanței echipamentelor IT precum și multe altele.

“GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) realizează serviciile de outsourcing IT, On-Site, prin intermediul echipei sale tehnice formată din specialiști certificați, care dețin o experiență remarcabilă în acest domeniu, dovadă fiind numeroasele contracte încheiate până în acest moment. Dorim ca în această perioadă critică să venim în întâmpinarea companiilor interesate cu o ofertă atractivă prin care oferim pe lângă pachetul de servicii de outsourcing IT, acces gratuit, timp de o lună, pentru toate contractele încheiate până la sfârșitul lunii, la un trial al aplicaţiei solftware GESY-PRO EAM – aplicaţie software de gestionare a activelor companiei ' - Dan Papuc, Director Executiv Business Unit Infrastructure.

Serviciile BUSINESS 4S oferite de GENESYS Systems se pot completa cu alte servicii aflate în portofoliul companiei: servicii de tip SLA pentru echipamente critice (ENTERPRISE 4S), servicii de asistenţă tehnică „On-Site” (la sediul clientului) şi/sau asistenţă tehnică & suport remote, „On-Line” (CALL 4S), servicii de închiriere echipamente (RENT 4S) şi hosting aplicaţii pe serverele din centrele de date (HOST 4S).

Despre GENESYS SYSTEMS

Despre GENESYS Systems

GENESY Systems este unul dintre cei mai importanţi furnizori IT&C din România. În cei 15 ani de activitate, GENESYS Systems şi-a dezvoltat competenţe deosebite în cele 4 direcţii strategice, componente de bază ale conceptului 4S:
- Soluţii IT&C complexe pentru companii şi instituţii mari, soluţii pentru IMM-uri
- Servicii profesionale pentru o gamă largă de produse IT&C
- Aplicaţii Software de Business – produse proprii şi aplicaţii dezvoltate la cerere
- Sisteme standard şi sisteme integrate, proiecte naţionale şi regionale.

Persoană de contact:
Laura Capan, Marketing & PR Manager

sales@genesys4s.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys-systems/outsourcing-ul-it-o-solutie-economica-pentru-conditii-de-criza