Concursul Genius travel continua!

BUCURESTI - 14 octombrie 2008

Comunicat tip General in Turism

Concursul GENIUS TRAVEL continua! Cei care nu s-au inscris pana acum la newsletter au inca posibilitatea sa se aboneze avand sanse mari de a castiga premiile puse in joc

Genius Travel si Daily Whisper dezvolta, in premiera in Romania, un newsletter special creat pentru clientii dornici de a fi informati in timp real asupra celor mai bune oferte turistice si de Rent-a-Car din tara .
De ce sa pierzi timpul cautand cea mai buna oferta turistica cand poate sa vina oferta la tine?!
City Break-uri, oferte de sezon, bilete de avion, rezervari on-line, pachete exotice, team-building-uri, programe motivationale, acestea vor fi tipurile de pachete ce vor ajunge in inbox-urile celor care au inteles ca timpul e cel mai mare adversar al nostru.

Daily Whisper reprezinta un serviciu dedicat de e-mail marketing adaptat necesitatilor fiecarui client. Daily Whisper aduce capabilitati inegalabile de targetare si monitorizare pentru beneciar si are cel mai redus cost pe persoana atinsa, in comparatie cu orice alt mediu traditional de publicitate. Daily Whisper abordeaza patru categorii Best Available Clients: eCommerce & Retailers, Enterprise & Corporate, eContent Publishing & Web 2.0 si The Agency.

Despre Genius Travel

Genius Travel este o firma tanara ce s-a nascut din dorinta noastra de a introduce o abordare noua asupra pietei serviciilor turistice din Romania. Destinatii inedite, tarife mai mici, turism activ, apropiere fata de turistul roman, toate aceste reprezinta obiectivele strategiei pe termen lung a companiei noastre.

Bogdan Stefan
Director General

Mob: +4 0755023150
Tel.fix: +40 21 232 91 06