Geocentric Approach to Pricing

Definitie Geocentric Approach to Pricing

Abordare in stabilirea pretului la nivel global in care companiile afiliate furnizeaza informatii despre conditiile pietelor locale, iar corporatia stabileste apoi pretul astfel incat sa maximizeze profitul pe fiecare piata nationala. Vezi Adaptation Approach to Pricing Extension Approach to Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Geocentric Approach to Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Geocentric Approach to Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Geocentric Approach to Pricing. Definitiile termenilor despre Geocentric Approach to Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Geocentric Approach to Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Geocentric Approach to Pricing.