Geographical Pricing

Definitie Geographical Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care consumatorii suporta pretul de transport de la locul de productie exemple de stabilire geografica a pretului includ metoda FOB, metoda punctului de baza si metoda segmantarii in functie de zona. Vezi Pricing Base-Point Pricing Zone Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Geographical Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Geographical Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Geographical Pricing. Definitiile termenilor despre Geographical Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Geographical Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Geographical Pricing.