georg    

Comunicate de presa si evenimente pe tema georg

 • georg

  Bucuresti - 11 March 2013

  Comunicat de Multisistem Grup

  ... georg Fischer +GF+ este lider in furnizarea de sisteme complete de inalta calitate. Toate sistemele de conducte georg Fischer +GF+ sunt pentru aplicatii sub presiune si includ conducte speciale, fitinguri, vane, senzori si indicatoare pentru ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre georg

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul georg.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la georg. Informatiile despre georg cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul georg, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la georg, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.