Getlokal.ro – găseşte ce cauţi, spune ce crezi!

BUCURESTI - 1 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

BUCURESTI, 1 Noiembrie 2011 – Cauţi cea mai bună friptură din oraș? Clubul în care să dansezi până dimineața, alături de prieteni? Ai descoperit cafeneaua perfectă? Găsește ce cauți și spune ce crezi pe getlokal.ro!

Proaspăt lansat, getlokal.ro este cel mai nou site cu conținut generat de utilizatori care pune în dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viața socială, timp liber și lifestyle, site-ul se adresează celor care înteleg ca decizia cea mai potrivită de going-out se ia ținând cont și de sfaturile și recomandările făcute de ceilalți.

Sigla Getlokal

Sigla Getlokal

 Noi, la Getlokal, credem că noile mijloace de socializare au schimbat fundamental modul de comunicare între companii şi clienţi şi punem accent pe opiniile fiecărei persoane în parte. Sunt încrezător în evoluţia Getlokal în România, iar cifrele după 9 luni de prezenţă în Bulgaria ne arată că este o platformă de succes. 

Nick Saunders, CEO Getlokal

Getlokal.ro va pune accent pe servicii şi locuri destinate petrecerii timpului liber- unicitatea sa constă în faptul că 90% din conţinutul său este generat de utilizatori, fiind o sursă de comentarii, opinii și fotografii autentice. Cu ajutorul acesteia, clienţii vor primi răspunsuri la întrebări precum: care e cel mai bun restaurant italian din oraş sau poate cel mai bun gulaș din Centrul Vechi, cea mai fierbinte petrecere care are loc weekendul următor, cel mai bun loc de jucat tenis şi multe alte informaţii de acest tip. 

Clienţii vor putea să-şi spună părerea cu privire la un local vizitat, ajutând astfel la promovarea sau, din contră, la evitarea acestuia. Platforma va conţine recenziile, articolele, comentariile, fotografiile şi voturile primite de fiecare local în parte şi va fi disponibilă în varianta pentru desktop, mobil dar şi ca aplicaţie destinată telefoanelor cu sisteme de operare iOS şi Android – și functionează ca o legătură reală între consumatori şi afaceri.

„Scopul getlokal.ro este să pună laolată oameni obișnuiți - simpli consumatori sau clienți de localuri - și proprietarii afacerilor din zona de going out și nu numai, prin oferirea unei baze de date completă împreună cu opiniile utilizatorilor și facilități care te ajută să iei o hotărâre bună repede. Deciziile bune sunt subiective dar primul pas în a face o alegere bună e cel de a cunoaște toate opțiunile disponibile - și cu asta ne ocupăm noi - să îți arătam totul așa cum este, bun sau rău.” - Mihai Dragomirescu, Business Development Manager getlokal.ro.

„Noi, la Getlokal, credem că noile mijloace de socializare au schimbat fundamental modul de comunicare între companii şi clienţi şi punem accent pe opiniile fiecărei persoane în parte. Sunt încrezător în evoluţia Getlokal în România, iar cifrele după 9 luni de prezenţă în Bulgaria ne arată că este o platformă de succes.

Până în prezent, Getlokal Bulgaria a atras peste 40.000 de business-uri şi mii de review-uri au fost publicate de cei peste 2000 de utilizatori activi. Intenționăm să lansăm Getlokal foarte curând şi în alte ţări din regiune.” a adăugat Nick Saunders, CEO Getlokal

Despre Getlokal

Getlokal SRL s-a înfiinţat în luna septembrie a anului în curs, fiind o subsidiară a New Europe Directories Sarl Luxembourg, parte a Southeast Europe Equity Fund (“SEEF II”). SEEF II este un fond privat de investiţii administrat de Bedminster Capital Management LLC, care activează pe piaţa din Europa de Sud Est şi Turcia.

Mihai Dragomirescu are o experiență de peste 11 ani în comunicarea online, acumulată in poziții și proiecte precum: Senior Web Specialist la Oracle, Business Development Manager la MediaPro Interactiv, a format și condus Internet Business Unit al Central European Media Entreprises (Public, NASDAQ:CETV) în Sofia, Online Manager la Intuitext / Softwin – unde a avut în grijă un portofoliu de comunități online educaționale ce atrag lunar peste 1M utilizatori unici care generează peste 20M afișări. De asemenea, Mihai este cunoscut ca fondator al UrbanKid.ro – blog de parenting pozitiv, premiat în septembrie 2011 cu Locul 1 la categoria Publishing în competiția Webstock Awards.

Nick Saunders este cetățean Austrialian şi locuiește în Sofia de peste 5 ani, unde conduce getlokal.com dar și cel mai popular director local de companii - goldenpages.bg. Pasionat de gastronomie si vinuri bune, Nick este un fan avid al noilor tehnologii, in special al celor mobile și al serviciilor bazate pe geolocalizare. De la lansarea getlokal.ro își petrece mult timp în România.