Poze Ghidaje tematice

 • Zilele Trainingului - 30 de conferinţe tematice în domeniul resurselor umane şi sesiuni demonstrative de training

  Poza: Zilele Trainingului - 30 de conferinţe tematice în domeniul resurselor umane şi sesiuni demonstrative de training

 • MAE deschide seria seminariilor tematice francofone 2016 pentru formarea în limba franceză a funcţionarilor români

  Poza: MAE deschide seria seminariilor tematice francofone 2016 pentru formarea în limba franceză a funcţionarilor români

 • Halloween la „Antipa”!

  Poza: Halloween la „Antipa”!

 • Gerul si ”locuitorii” sai

  Poza: Gerul si ”locuitorii” sai

 • Halloween la Antipa

  Poza: Halloween la Antipa

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ghidaje tematice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ghidaje tematice. Pozele pe tema ghidaje tematice cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ghidaje tematice, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ghidaje tematice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ghidaje tematice.