Global Solutions SRL lansează magazinul online dlx.ro

Tulcea - 7 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Internet

Global Solutions SRL Tulcea și-a relansat, pe 1 Martie 2012, magazinul online, sub o nouă identitate vizuală - dlx.ro - toate ideile tale!

dlx.ro - toate ideile tale

toate ideile tale !

dlx.ro

Noul magazin online oferă utilizatorilor săi funcționalități mult îmbunătățite, printre care amintim:

istoric detaliat al comenzilor precum și comunicare directă între client și consultantul de vânzări alocatgestionare de adrese multiple, atât de facturare cât și de livrareprețuri și campanii promoționale pentru clienții înregistrațifidelizări sub formă de reduceri de preț sau transport gratuitalerte de stoc și evoluții de preț pentru produsele comercializate în magazinasistență live, online sau telefonic, cu un reprezentant al magazinului

dlx.ro pune la dispoziția clienților o ofertă cu peste 14.000 produse in mai mult de 130 de categorii, oferite de peste 150 de producatori. Stocurile și prețurile produselor sunt actualizate zilnic.

Comenzile realizate în magazin pot fi achiate la livrare, prin ordin de plată, internet banking sau în rate.

dlx.ro are încheiate acorduri de parteneriat cu brand-uri importante de pe piața retail IT&C, dintre care îi amintim pe Asus, Microsoft, MSI, Intel, Seagate, Toshiba, Dell, Kaspersky și Nikon.

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața românească de IT&C, atât online cât și prin intermediul show-room-ului propriu, Global Solutions SRL, compania ce administrează magazinul online dlx.ro, are ca obiectiv principal nivelul maxim de satisfacție al clienților, nivel ce derivă din strategia permanentă a dlx.ro de a oferi servicii de încredere și produse la un raport calitate / preț imbatabil.

Global Solutions SRL comercializează, atât în show-room cât și prin intermediul magazinului online dlx.ro, componente pentru calculatoare personale dar și asamblează și comercializează sisteme complete în orice configurație. Global Solutions SRL s-a axat în mod special pe produsele de tip high-end, oferind o performanță uimitoare și o calitate extraordinară.

Pune-ți toate ideile tale în practică, alegând dintr-o gamă variată de componente și sisteme IT&C oferită de către partenerul tău de încredere - Global Solutions SRL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-solutions-srl/global-solutions-srl-lanseaz-magazinul-online-dlx-ro