Poze Globaltraining

  • Dna. Adela Sova, ACCA - Head of Globaltraining Romania si lector ACCA, alaturi de echipa sa ACCA Globaltraining, impreuna cu Dna. Andreia Stanciu, Head of ACCA South Eastern Europe si echipa sa ACCA South Eastern Europe din Romania.

    Poza: 5 studenti Globaltraining Romania premianti la nivel mondial, 51 de noi absolventi ACCA in Romania si Moldova.

  • Burse Globaltraining pentru cursuri ACCA

    Poza: Burse Globaltraining pentru cursuri ACCA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul globaltraining.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la globaltraining. Pozele pe tema globaltraining cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul globaltraining, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la globaltraining, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la globaltraining.