eDomenii.ro si GlobeHosting.ro – Primii si singurii acreditati ICANN din Romania

Baia Mare - 25 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Odata cu obtinerea Acreditarii ICANN de catre compania Globe Hosting SRL(www.GlobeHosting.ro), Romania intra in grupul restrans al tarilor din Europa care a obtinut Acreditare ICANN pentru vanzarea de domenii internationale.
Acest grup cuprinde un numar de aproximativ 20 de tari din Europa printre care se afla : Germania, Franta, Marea Britanie, Italia si in sfarsit Romania.

Romania intra in grupul restrans, si putem spune select, al tarilor din Europa care a obtinut Acreditare ICANN pentru vanzarea de domenii internationale. http://www.globehosting.ro/acreditat.ICANN

Societatea Globe Hosting SRL din Romania, prin paginile ei www.GlobeHosting.ro sau www.eDomenii.ro, ca urmare a extinderii pe plan international, a obtinut Acreditare ICANN pentru vanzarea de domenii cu urmatoarele extensii: .com, .net, .org, .biz, .info, .name, .mobi.

Consectina este evidenta: cele mai mici preturi in Romania la numele de domenii internationale si oferte atractive in special pentru resellerii de domenii.

Ce inseamna acreditare ICANN si cine sunt firmele acreditate?
O lista completa cu firmele acreditate se poate gasi la: http://www.icann.org/registrars/accredited-list.html

Societatea/Compania care a obtinut aceasta acreditare (aici trebuie notat ca aceste acreditari nu sunt la indemana spre a fi obtinute in orice conditii, iar ca factori decisivi pot fi enumerati : volumul de domenii vandute, sumele tranzactionate, precum si anumite taxe, deloc de neglijat), cumpara domeniile internationale de la ‘sursa’, avand posibilitatea de a oferi preturi imbatabile pe piata pentru clientii sai.

In cazul companiilor, avantajul de a primii o factura pentru domeniile cumparate este evident.

Un alt avantaj in a avea un registrar autorizat la noi in tara, sunt costurile mai mici pentru clienti, spre exemplu acea taxa de redeventa, iar in cazul in care au nevoie sa ia legatura cu registrarul datorita unor probleme tehnice este mult mai facil iar contactul se poate realiza imediat, firma oferind asistenta 24x7 clientilor sai.

Mai multe informatii se pot gasi in pagina noastra la: http://www.globehosting.ro/acreditat.ICANN

Despre Globe Hosting SRL

Societatea Globe Hosting SRL este prima si singura din Romania acreditata ICANN pentru vanzarea domeniilor internationale, aducand asadar pe piata din Romania in vanzarea de domenii un plus de incredere si facilitand achizitionarea lor cumparatorilor sau distribuitorilor nationali si nu numai.
Ciprian COZOPLEAN
- Manager Regional -
GlobeHosting.ro | eDomenii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting-srl/edomenii-ro-si-globehosting-ro-primii-si-singurii-acreditati-icann-din-romania