glucometre    

Comunicate de presa si evenimente pe tema glucometre

 • glucometre. De Black Friday tinem glicemia sub control.

  glucometre

  Bucuresti - 28 November 2014

  Comunicat de MEDACTIV SRL

  Trusa GLUCOSURE STAR, proaspat lansata pe piata din Romania, permite masurarea glicemiei cu usurinta si exactitate. Trusa GLUCOSURE STAR vine in plus cu capacitatea de formare a picaturii de sange necesara pentru masurarea glicemiei atat prin metoda ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: glucometru , med-activ , glucometre

  Vezi toate comunicatele de presa despre glucometre

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul glucometre.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la glucometre. Informatiile despre glucometre cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul glucometre, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la glucometre, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.