Lighting Industry Forum 2015

BUCURESTI - 24 februarie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Industrie, Imobiliare, Energie

Iluminatul eficient, una dintre cele mai importante solutii in ceea ce priveste implementarea de masuri de crestere a eficientei energetice - o parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei, va reprezenta punctul central al dezbaterilor din cadrul Lighting Industry Forum 2015, organizat de catre GOVNET Conferences, Joi, 5 Martie 2015 la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Lighting Industry Forum 2015

Romania si-a asumat deja respectarea normelor europene in domeniu prin adoptarea legii 121/2014 care transpune in legislatia romaneasca Directiva UE 27/2012 a Parlamentului European. In acest context, proiectele de eficientizare energetica din punctul de vedere al iluminatului reprezinta o solutie nu doar pentru conformarea cu cerintele comunitare, ci si pentru eficientizarea costurilor, fie ca este vorba despre iluminatul public, institutii sau companii din sfera privata.

Astfel, temele principale ce vor fi abordate in cadrul Lighting Industry Forum 2015 vizeaza atat strategiile si politicile referitoare la introducerea solutiilor de iluminat modern in Romania, cat si efectul implementarii de proiecte de iluminat inteligent prin prisma sustenabilitatii si cresterii eficientei energetice.

Participantii la eveniment vor fi reprezentantii la nivel decizional din cadrul autoritatilor nationale si locale, furnizori de servicii si tehnologie, asociatii profesionale, companii de facility management, parcuri logistice, cladiri de birouri, companii mari consumatoare de energie, finantatori, consultanti etc.

Partenerii Romanian Lighting Industry Forum 2015 sunt: Amiras, Luxten, Philips, Recolamp, Energobit Schreder Lighting, Steinel s.a.

Pentru mai multe informatii despre agenda evenimentului, accesati: http://govnet.ro/Romanian-Lighting-Industry-Forum-2015

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin
GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este de a deveni o sursa reala de informatii si analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra, cautand sa promoveze parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.

Adrian Ion
Publisher