Poze Govnet

 • CASHINFINITY SOLUTIONS

  Poza: CONFERINTA RETAIL CASH MANAGEMENT organizata de GOVNET impreuna cu ROPECO Bucuresti

 • Castigatorii Romanian Courier Business Awards 2015

  Poza: Romanian Courier Business Awards 2015

 • Laureatii industriei de curierat si servicii postale - premiati in cadrul Galei “Courier and Postal Services Romanian Awards 2016 powered by Govnet”

  Poza: Laureatii industriei de curierat si servicii postale - premiati in cadrul Galei “Courier and Postal Services Romanian Awards 2016 powered by Govnet”

 • Conferinta Nationala ALB Romania - editia a XII-a

  Poza: Conferinta Nationala ALB Romania - editia a XII-a

 • Conferinta Nationala - Biomasa, Biogaz & Cogenerare Romania 2014

  Poza: Conferinta Nationala - Biomasa, Biogaz & Cogenerare Romania 2014

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul govnet.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la govnet. Pozele pe tema govnet cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul govnet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la govnet, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la govnet.