Poze Gradinitele Arc-en-Ciel

 • Şcoala şi Grădiniţa de vară ARC-EN-CIEL ESTIVAL

  Poza: Şcoala şi Grădiniţa de vară ARC-EN-CIEL ESTIVAL

 • Şcoala de Vară “Arc-en-Ciel Estival” îşi deschide porţile!

  Poza: Şcoala de Vară “Arc-en-Ciel Estival” îşi deschide porţile!

 • Scolii Gimnaziale, Baesweiler, Germania, arhitectura Rongen Architekten

  Poza: Scolile si Gradinitele pot deveni si ele, Cladiri Pasive!

 • Scoala

  Poza: Scoala "Anastasia Popescu" primeste inscrieri pentru clasa I si pregatitoare si in sectorul 1

 • Deputatul Dan-Radu Zatreanu, le-a adresat indemnuri la invatatura copiilor de gradinita care din toamna viitoare vor intra in bancile scolii.

  Poza: Actiunea “DoneaZA o carte, un caiet, un creion” a inceput cu gradinitele

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul gradinitele arc-en-ciel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la gradinitele arc-en-ciel. Pozele pe tema gradinitele arc-en-ciel cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gradinitele arc-en-ciel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la gradinitele arc-en-ciel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la gradinitele arc-en-ciel.