Grady    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Grady

 • Grady. Grădy SMILE – „Share a Multicultural and Innovative Learning Environment”

  Grady

  Bucuresti - 29 June 2011

  Comunicat de AIESEC Bucuresti

  Începând cu 20 iunie 2011, AIESEC București, parte a celei mai mari asociații internaționale conduse de tineri, a dat startul programului destinat copiilor din gradinițele bucureștene ce se desfășoară pe parcursul a 5 săptămâni. Program ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: grady , aiesec

  Vezi toate comunicatele de presa despre Grady

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Grady.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Grady. Informatiile despre Grady cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Grady, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Grady, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.